Bucketlist Pa: Weekendje Londen

Christmas shopping in London - Besems.eu

Christmas shopping en sightseeing in Londen

Vrijdag 11 december met de Eurostar naar Londen voor een weekendje “wandelen”. Gemiddeld een kilometertje of 17 per dag netjes toch?
Van de ene naar de andere bezienswaardigheid en  daar zijn er nog alwat van in Londen. Pa had via Google een gigantische lijst gemaakt en deze voor het gemak alvast in chronologische volgorde gezet. Met daarbij ook nog eens de bus en/of metrolijnen dus het navigeren was een koud kunstje.

Zo nu en dan kwamen we ook nog een pub tegen dus al met al alle ingrediënten voor een topweekend binnen handbereik. Vervoer verzorgden we zelf met een ouderwetse dubbeldekker naar het niet super centraal gelegen hotel. Het ontbijt mochten we ook zelf regelen dankzij een foutje bij de boeking. Achteraf wel zo fijn want het hotelvoer was niet echt uitnodigend.
Om op te gaan sommen wat we gezien hebben wordt een beetje teveel van het goede maar het varieert van: St. Pauls Cathedral tot Big Ben en van de Tower Bridge tot Perron 9 ¾.