The road to the final 2016

Feyenoord road to the final

Feyenoord Cupfighters

24 april 2016 finale KNVB Beker in onze Rotterdamse Kuip en wij zijn erbij. Althans mijn clubje Feyenoord is erbij. Of Maurice, mijn vaste Feyenoord maat en ik in de Kuip mogen zitten is nog even afwachten tot vrijdag 18 maart. Dan ontvangen we, hopelijk, een mail dat we ingeloot zijn. Eigenlijk mogen we de finale natuurlijk niet missen, we hebben nog geen wedstrijd gemist tenslotte. Dus deze reeks willen we volmaken.

Wij gaan winnen, alleen met hoeveel is de vraag!

 

We moeten de finale natuurlijk nog wel even winnen maar we hebben nu al zin om richting Coolsingel te gaan. Wat een bekertoernooi, geen oogstrelend voetbal maar wel echt bekervoetbal met spanning en sensatie. Een toernooi dat alreeds een hoogtepunt kende tijdens de wedstrijd tegen onze aartsrivalen uit #020 toen de gehele Noordzijde bedekt werd door een schitterend handbeschilderd doek.

Nu op 24 april nog even winnen van Utrecht en dan kan het feest losbarsten!