Mountain Tree filtermedia en vijvertoebehoren

Mountain Tree Filtermedia en vijver accessoires - Besems.eu

Click for English version

Mountain Tree een vertrouwde fabrikant van filtermedia en vijvertoebehoren en geruime tijd sponsor van de R&R Koi treks

Kenners zijn al jaren bekend met Mountain Tree producten, maar weet iedereen ook dat het bedrijf eigenlijk een groothandel uit China is die opgericht werd in 2008? Deze groothandel beschikt over een enorme research en development afdeling die regelmatig nieuwe producten in de markt zet. Na eerst een goede positie veroverd te hebben op de Aziatische markt wordt deze groothandel met hun productassortiment nu ook een belangrijke speler op de Europese markt.

Mountain Tree, available all over the World

Overigens zijn zij in Amerika en Australië ook al flink aan de weg aan het timmeren. Mountain Tree filtertechnieken en materialen worden niet alleen toegepast in vijvers maar ook in meren en natuurparken.

We kennen hen door de bekende filter media die zij in Europe leveren maar in Azië doen zij nog zoveel meer. Daar kent “iedereen” het bedrijf door filtratie- en monitoring systemen voor vijvers en aquaria die zij leveren. Door middel van de monitoring systemen kunnen verschillende waterwaardes, die het leven van onze koi beïnvloeden bewaakt worden.

In Europa zijn zij echter zoals gezegd bekender door de paaiborstels, beluchtingsringen, filter matten, UV-lampen en de bekende verstelbare skimmers in verschillende soorten en maten die bladeren en voer weghouden van de afvoer en kleine koi behoeden voor een duik naar de zeef of trommelfilter.

Mountain Tree filter media hebben een enorm aanhechtingsoppervlak

De filter media onderscheiden zich door een enorm groot aanhechtingsoppervlak voor de zo belangrijke (nitrificerende) bacteriën in onze onmisbare filters. Dat aanhechtingsoppervlak is dan weer niet alleen zo groot in de keramische media maar ook bij de matten en het foam is dit vele malen groter dan bij andere merken. Om maar eens even met wat cijfers te strooien de zo geheten Lotus Root Spiral bacteria House heeft een aanhechtingsoppervlak van maar liefst 5,292 m² per liter oppervlakte.

Het Mountain Tree assortiment bevat perfect op elkaar afgestemde producten die het (vijver)water perfect schoon houden en de koi en andere vissen een lang, gezond leven laten leiden. Zoals zij het zelf stellen:

“Bescherm uw water en vissen tegen besmetting en zorg voor een gelukkige levensduur voor uw water en vissen”

Meer informatie kun je vinden via de Mountain Tree website.

Mountain Tree a trusted manufacturer of filter media and pond accessories

Mountain Tree products, available all over the World

Mountain Tree filter media has an enormous attachment surface

“Protect your water and fish from contamination and ensure a happy life for your water and fish”.

More information can be found on the Mountain Tree website.