Podcast Koi informatie deel 4

Podcast Koi Informatie - Besems.eu

door Caty Kroon en Ruud Besems

In den beginne waren er zover ik wist geen Nederlandstalige Podcasts over koi. Dus trokken we de stoute schoenen aan en begonnen we naast de verhalen over koi voor “beginners” deze podcast serie. Inmiddels maakt ook Sander een podcast genaamd “De Koipodcast“. Alleen gaan zijn podcasts wat dieper op de materie in. Dus vind je deze podcasts te “beginnerig”? Luister dan ook eens naar die van Sander, wie weet gaat er een wereld voor je open.

Podcast koi informatie deel vier dus alweer

We hebben de interval weer lekker onder controle en zijn blij met de positieve reacties. Deel vier kun je onderaan dit verhaal vinden, ik wens je veel luisterplezier.

We gaan overigens na de eerder beloofde vijf delen waarschijnlijk nog wel even door. We zullen dan ook gasten introduceren om de koi informatie nog breder te kunnen trekken.

Heb jij als beginnend hobbyist, gevorderde koi houder of als leek een vraag? Stuur me een e-mail dan pakken we jouw vraag misschien wel in een volgende uitzending op!

In deze aflevering komen de volgende items voorbij:

 • Koi Nono: Het was een (koi) gekkenhuis
  Deze keer over hoe druk de maand mei was! Vier koi shows in vier weekenden! Het afscheid van Piet bij de Euregio Show en nog veel meer.
 • Agenda: Geen shows deze agenda maar…
  In de agenda veel events bij handelaren, workshops maar geen shows.
 • Koi Kennis: Wanneer voer je teveel?
  Hoe weet je of meet je wanneer je TE veel voert voor je filter?
 • Koi kwestie van de maand: Hoeveel eet een koi?
  Deze ligt in het verlengde van het stukje koi kennis. Hoeveel mag een koi eten?

De podcast heet Rūto Besemu koi jōhō

Dat is vrij vertaald naar het Japans, de makkelijkere naam is “Ruud Besems Koi Informatie”. Als je de podcasts luistert kun je van alles leren over koi. De podcast is opgesplitst in verschillende items variërend van de rubriek Koi Nono (voor mensen die echt helemaal niets weten over koi), tot de kwestie van de week, die in de praktijk de kwestie van de maand zal worden. Ook hebben we een agenda en een rubriek koi kennis. Kortom voor elk wat wils.