Podcast koi informatie deel 3

Deel drie van de Caty Kroon en Ruud Besems Koi Podcast - Besems.eu

door Caty Kroon en Ruud Besems

Voor zover ik wist waren er geen Nederlandstalige Podcasts over koi Dus dacht ik waarom zou ik naast de serie verhalen over koi voor “beginners” geen podcast maken? Deel 3 heeft door omstandigheden iets lager op zich laten wachten, maar we zijn er weer. Vandaag lanceren we deel 3 en proberen we de maandelijkse interval weer op te pakken. Dus hou jij niet van lezen? Dan mag je nu luisteren!

We maken minimaal 5 delen en mochten jullie zo enthousiast blijven reageren dan gaan we waarschijnlijk gewoon langer door.

Mocht je vragen hebben ? E-mail die dan!

Mocht je vragen hebben als beginnend hobbyist, gevorderde koi houder of als leek. Schroom niet en stuur me een e-mail. Misschien beantwoorden we jouw vraag wel in de volgende aflevering.

Podcast Ruud Besems Koi informatie deel 3

In deze aflevering komen de volgende items voorbij:

 • Koi Nono: Koi goed houden, geen makkie
  De Koi Show in België, met de winst van Super Kampioen Miss Magnum en complimenten aan Els en Filip Poppe.
 • Agenda: Deze maand maar liefst 4 koi shows
  In de agenda komen vier Koi Shows voorbij: De IKA Show Italië, De Koi Cave Show in Nederland, De FKS in Zuid-Frankrijk en nogmaals Nederland voor de Young Holland Koi Show.
 • Koi Kennis: Geduld is een schone zaak
  Opstarten, let op de altijd aanwezige valkuilen wees niet te enthousiast.
 • Ruud ik heb een vraag: Kunnen koi bijten?
  De kwestie van de maand, de luisteraars vraag, dit keer bespreken we of je koi veilig uit je hand kunt laten eten, hebben koi eigenlijk tanden?

De podcast heet Rūto Besemu koi jōhō

Dat is vrij vertaald naar het Japans, de makkelijkere naam is “Ruud Besems Koi Informatie”. Als je de podcasts luistert kun je van alles leren over koi. De podcast is opgesplitst in verschillende items variërend van de rubriek Koi Nono (voor mensen die echt helemaal niets weten over koi), tot de kwestie van de week, die in de praktijk de kwestie van de maand zal worden. Ook hebben we een agenda en een rubriek koi kennis. Kortom voor elk wat wils.