Een home made Mexicaanse römertopf schotel

Mexicaanse römertopf schotel

Het wordt najaar, we gaan weer meer de keuken in

Omdat ik wat weinig tijd had kwamen er minder berichten online dan ik eigenlijk wilde maar we gaan de winter en daarmee het “thuis kook seizoen” in dus de frequentie gaat omhoog. Ik heb met Caty, die ook heel graag kookt, een afspraak gemaakt dat we elkaars recepten en andere leuke berichtjes gaan delen. Hierbij haar versie van een Mexicaanse römertopf schotel, ik heb nog geen kans gezien om hem zelf te maken. Het recept is echter veel belovend!

Wat is eten uit de römertopf toch heerlijk en vooral ook simpel te maken. Neem nou dit makkelijke Mexicaanse gerecht.

 

Het fijne van eten uit de römertopf is, dat je (meestal) alles bij elkaar in de pot kiept en het in de oven zet tot het klaar is. En als je geen of weinig vet gebruikt, ben je ook nog eens goed bezig. Je moet er wel erg in hebben dat je de aardewerken pot zeker een half uur laat weken in koud water zodat hij zich kan volzuigen.

Klik om naar de website van Caty met het volledige recept te gaan!