Nog een sponsor van het eerste uur, Profidrum

Profidrum denkt in oplossingen en niet in problemen

Denken in oplossingen en niet in problemen is waar Profidrum goed in is. Al jarenlang legt Profidrum de nadruk op kwaliteit. Profidrum ontwikkelt en produceert innovatieve producten voor de waterzuivering. Het concept van “de profidrums” garandeert een sublieme waterkwaliteit en afvoer van vaste, zwevende en opgeloste vuildelen door middel van technieken die van oorsprong worden toegepast in de waterzuivering.

ProfiDrum mechanische filtersystemen, gebaseerd op het principe van de trommelfilter, kenmerken zich door:

  • een groot debiet voor wat betreft de doorvoer van water (tot en met 300m3 per uur!)
  • een instelbaar en volledig geautomatiseerd spoelproces
  • volledig elektronische niveau regeling
  • hoog-kwalitatieve materialen ontwikkeld door en voor de procesindustrie
  • een onderhoudsvrije manier van (voor-)filtering voor uw waterbekkens

Profidrum gebruikt alleen maar materialen en onderdelen van zware kwaliteit waardoor zij een kwaliteitsprodukt leveren waarin meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van waterzuivering is verwerkt. We kunnen Profidrum zien als de RR van de filtersystemen… daarmee bedoelden we dit keer dan de Rolls Royce!

Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de website van Profidrum.