Ook weer aanwezig in het R & R theater, J. Wouters Transport

Een nieuwe R & R Koi Trek sponsor…
J. Wouters Transport

We zouden deze sponsor kunnen typeren als “Klein maar dapper”. Maar dat kleine kon nog wel eens tegenvallen. Joe Wouters, de eigenaar van J.Wouters Transport een trouwe deelnemer aan onze koi treks, is van het type geen woorden maar daden. Joe ging niet alleen de vorige keren mee naar met South East reisjes hij ging ook mee naar Berlijn.

Geen koi zaak, maar wel ware koi passie

Joe wilde graag vanuit zijn bedrijf een steentje bijdragen. Zijn logo siert dan ook weer één van de mouwen van onze polo shirts. J. Wouters transport is een specialist in dienstverlening ten aanzien van vervoer over land. Het bedrijf is gevestigd in De Lier. Centraal gelegen in het  Westland tussen de Rotterdamse haven en het Westlandse kassengebied. Het werkgebied is daarom ook gevarieerd. J. Wouters Transport heeft  verschillende opdrachtgevers, deze variëren van akker- en/of tuinbouw tot transport van allerhande producten.

Joe probeert probeert zich te onderscheiden van andere logistieke bedrijven door bijna nooit een “nee” te verkopen. J. Wouters Transport gaat graag uitdagingen aan, de slogan is daarom ook niet voor niets:

“Altijd op tijd en met de beste zorg voor uw product”!