R & R bedankt Deshima, een trouwe sponsor

Ook Deshima Koi Farm Harmelen sponsored een deel van de R & R Koi trek

Trots en blij dragen onze deelnemers elk jaar weer de polo met op de borst het logo van de farm. Deshima staat bekend om high end koi vooral uit de Go Sanke klasse en niet in het minst vanwege de schitterende Dainichi Showa die er zwemmen. Showa met heel veel toekomst potentie, zoals heel veel van de door Deshima aangekochte koi.

Deshima koi voor serieuze koi in het hoge segment

Het doel van Leo, de eigenaar van Deshima Koi, is om de Europese shows (op een sportieve manier) te domineren met de best mogelijke koi. Dit klinkt veel gemakkelijker dan het is, zeker als je bedenkt dat hij dit willen bewerkstelligen door de vissen vanaf tosai en nisai zelf op te kweken naar topvissen van boven de 80 tot 90 centimeter.

Zoek je hoge kwaliteit koi?

Maak maar eens een afspraak bij Deshima koi en verwen je ogen. Je kunt uiteraard ook van te voren alvast even door de website heen klikken.