Vivani reist virtueel mee naar de All England Koi Show

Er zit weer een R & R Koi feestje aan te komen

We gaan voor de zesde keer op rij met twee busjes naar de All England Koi Show. Deze keer met twee nokvolle mini vans. 18 koi gekken die gaan staan kwijlen boven de vats op de show en uiteraard een aantal mooie projecten gaan bekijken onderweg.

Zou het feit dat we zo vol zitten met de Brexit te maken hebben? Misschien moeten we volgend jaar wel een visum aanvragen. 😉

Met behulp van diverse sponsoren kunnen we ook dit jaar weer wat extra’s doen voor de deelnemers. Om te beginnen willen we Vivani FishFood bedanken voor hun trouwe sponsoring. Ook dit jaar werden de poloshirts weer mede mogelijk gemaakt door Vivani!

Vivani levert het beste voor uw Koi. Niet alleen de eigen voerlijnen maar bijvoorbeeld ook FD Food uit Japan hoogwaardig voer getest door gerenommeerde Koi-kwekers in Japan. Ook de volledige Fish Pharma lijn, dus zowel de voeren als alle overige producten zijn leverbaar via Vivani Fishfood.

Overigens levert Vivani Fishfood ook aquariumvoer, andere merken koivoer, schildpaddenvoer, karper pellets en boilies.

Neem gerust eens een kijkje op:
www.vivani-fishfood.nl