15 seconds of fame tijdens de Holland Koi Show

Meestal maak ik de foto’s en/of de filmpjes maar dit keer ontkwam ik er niet aan. Mijn “fifteen seconds of fame” werden vastgelegd tijdens de 27e Holland Koi Show in Arcen.

Ik mocht voor de laatste keer mee jureren op onze “eigen” show. De laatste keer omdat in januari mijn bevordering een feit is en als “gediplomeerd” Local Certified Judge mag je niet op je eigen show jureren. Het was een mooie zwanenzang, in een goed team met uitdagende sizes en ook nog eens als kers op de taart een interview met de NOS.

Jury team tijdens de 27e Holland Koi Show - Besems.eu

Het leek allemaal simpel…

“Leg het maar uit in Jip en Janneke” taal was de opdracht. Wat ik niet wist was het feit dat het item in het acht uur journaal kwam op vrijdag avond. Na de uitzending begreep ik dat er toch wel heel veel mensen naar het reguliere journaal kijken, veel meer dan ik dacht. Ik kreeg van meer dan 100… HONDERD mensen een appje “héee ik zag jou op TV” etc etc. Echt leuk, vooral ook omdat er mensen bij zaten die ik al jaren lastig val met mijn koi verhalen. En die waarschijnlijk soms toch nog wel dachten “het zal wel”. De dag na de uitzending was ik op het showterrein ook meteen the “talk of the town”. De zinnen “hey dat is die meneer van het journaal en meneer mag ik uw handtekening” achtervolgden mij de hele dag. 🙂 Dus nu is het officieel en voor de hele wereld te zien.

Ik ben koi gek! 🙂

Heb je het journaal gemist? Hieronder kun je de uitzending alsnog bekijken.

Prijsuitreiking 27e Holland Koi Show - Besems.eu

Prijsuitreiking 27e Holland Koi Show - Besems.eu

Foto’s: René Gerritzen & Ronny Hartkamp