Drie steunpilaren van R & R

Via deze pagina bedanken we drie bedrijven die voor
R & R klaarstonden deze UK Trek

Trital the safety people en Domburg Sportprijzen Holland doen dat al jaren, Filip Saerens van Filip’s koi & vijvershop deed het dit jaar voor het eerst. Iets zegt ons dat we Filip volgend jaar weer gaan zien. De vijver van 200 m3 was nog niet helemaal klaar dus die moet nog even een  her-inspectie krijgen in 2019 denken wij.

Laten we beginnen met Filip’s koi & vijvershop

Filip's Koi & Vijver Shop - R & R Koi Travel

Volgens Filip is een koi is een echte paradevis. Er is niets mooier dan een prachtige koi die rondzwemt in de vijver en alleen maar bewondering oogst. Ben jij ook een liefhebber? Dan delen we dezelfde passie, van deze passie maakte Filip zijn beroep. Twee keer per jaar reist Filip naar Japan om de in zijn ogen ideale koi te selecteren. Dat Filip er oog voor heeft moge duidelijk zijn gezien de vele awards die hij won in België en de landen er omheen.

Meer informatie kun je vinden via: www.filips-koi.be

We vervolgen deze trilogie met Trital, The safety people

Trital, the safety people - R & R Koi Travel

Trital is al jaren onze huisdealer en sponsor op het gebied van de R & R Polo shirts, jasjes etc. Trital is een totaal leverancier van veiligheids-producten. Hier zijn zij al sinds 1986 mee bezig, het zit min of meer in het bedrijfs DNA. Trital realiseert zich dat veiligheid een ruim begrip is en voert daarom meer dan 46.278 artikelen die haar gebruikers van top tot teen doen beschermen.

Vanuit de thuishaven in Hoogvliet-Rotterdam bedienen zij heel Nederland en ook geregeld daarbuiten. TRITAL is een trendsettende, innovatieve en betrouwbare leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen. Het besef dat de persoonlijke veiligheid en gezondheid van de drager het uitgangspunt is voor al het handelen nu en in de toekomst.

Meer informatie kun je vinden via: www.trital.eu

En last but not least, Domburg Sportprijzen Holland

Domburg Sportprijzen Holland - R & R koi Travel

Domburg Sportprijzen Holland verzorgt al sinds “mensen heugenis” de persoonlijke pins van R & R. Dit jaar regelde Hans, de naamgever van het bedrijf, maar liefst 5 pins. 4 sponsor pins en één waanzinig unieke pin die in een zeer gelimiteerde oplage gemaakt is. Deze “shape” pin is gemaakt in de vorm van het beeldmerk van de R & R busjes. Met als toevoeging het R & R en ZNA logo. Behoor jij tot de selecte groep die er één heeft gekregen?

Sportprijzen ontwerpen is een vak op zich, Domburg Sportprijzen Holland verstaat dit vak als geen ander. Professioneel, service gericht en vakkundig. Domburg Sportprijzen Holland heeft de grootste collectie sportprijzen van Nederland en heeft klanten over de hele wereld. Met letterlijk duizenden items in het assortiment biedt Domburg Sportprijzen Holland aan haar klanten de grootste sportprijzencollectie van Nederland. Van chique tot kitsch, van een sjoelprijs tot een EK-award. Van beker tot medaille. Ook zakelijke onderscheidingen zoals safety awards of last-accident onderscheidingen vindt u in onze winkel. Dit brede aanbod zorgt er voor dat klanten van iedere branche en bedrijfstak de weg naar Domburg weten te vinden.

Meer informatie kun je vinden via: www.domburg.nl