R & R bedankt Vivani, een trouwe sponsor

Het zit er weer op en wat was het een feestje, de R & R Koi trek

We gingen voor het vijfde jaar op rij met twee busjes naar de All England Koi Show. Voor dit vijfde jaar wilden we iets extra’s doen voor onze deelnemers. Met behulp van diverse sponsoren is dit ook gelukt. Om te beginnen willen we Vivani FishFood bedanken voor hun trouwe sponsoring. Dit jaar werden de poloshirts en een aantal pins mede mogelijk gemaakt door Vivani!

Vivani levert het beste voor uw Koi. Niet alleen de eigen voerlijnen maar bijvoorbeeld ook FD Food uit Japan hoogwaardig voer getest door gerenommeerde Koi-kwekers in Japan. Ook de volledige Fish Pharma lijn, dus zowel de voeren als alle overige producten zijn leverbaar via Vivani Fishfood.

Overigens levert Vivani Fishfood ook aquariumvoer, andere merken koivoer, schildpaddenvoer, karper pellets en boilies.

Neem gerust eens een kijkje op:
www.vivani-fishfood.nl