Met R & R naar the All England

Een LUSTRUM! R & R Koi Travel gaat voor de vijfde keer (op rij) naar The All England Koi Show

Op 22 en 23 september wordt de All England Koi Show op Detling Hill weer gehouden en natuurlijk zijn wij daar weer bij!

Vijf jaar geleden begonnen we met de nog altijd mee reizende vaste kern en een cartoony logo.  Dit jaar hebben we besloten om  de boel meteen wat “strakker en professioneler” te maken. Wij vonden het tijd voor nieuw (volwassen) logo en natuurlijk maken we er, zoals elke keer, een vet feestje van. Maar…….. daar hebben we jullie natuurlijk wel bij nodig. 😊

Dat mag natuurlijk geen probleem zijn, want zeg nou zelf wie wil daar nou niet bij zijn???????

Het programma is als vanouds. Zaterdagmorgen lekker vroeg, fris, fruitig en vol goede zin verzamelen bij het Novotel in Breda en zondagavond laat, versleten van het ouwehoeren/lachen en voldaan van de steak van Moeder Lambiek, komen we weer terug. Tussendoor wat koi bekijken bij dealers en/of hobbyisten.

Vanzelfsprekend zijn de entree van de show en de lunches weer bij de prijs inbegrepen. We slapen in het inmiddels vertrouwde hotel in de buurt van de “Disco”. We nuttigen zondagochtend eerst even een overheerlijk English breakfast en zorgen dat we bij het openen van de poort op het showterrein zijn.

Dus hebben jullie zin om je lachspieren weer eens wat op te rekken en een weekendje alleen maar met Koi en vrienden bezig te zijn? Laat het ons ff weten, dan reserveren we een stoel in één van onze bussen voor je.

Wat gaat dat alles mij kosten denk je dan?

De prijs voor een twee persoonskamer zal rond de € 215,00 liggen.
Voor een éénpersoonskamer wordt dat rond de € 265,00.
We schrijven bewust “rond” de genoemde prijs omdat wij nog altijd werken met het “Cash back systeem”.

Claim je stoel!

Wanneer je € 50,00 als aanbetaling overmaakt op rek.nr. NL07RABO0152842829 o.v.v. UK Trek, ben je zeker van een plekkie.

Wij hebben er zin in, jullie ook??