MR. Nishikigoi een nieuwe speler op de koi markt

MR. Nishikigoi is een nieuwe speler in het veld van koi-exportbedrijven in Japan.

MR Nishikigoi Full service koi-exportbedrijfNieuw, maar niet onervaren. De Nederlander Mischa Koeijers, eigenaar van het bedrijf, werkte hiervoor al tien jaar in loondienst bij een ander bedrijf in deze branche. Vorig jaar is hij voor zichzelf begonnen en er mag gesteld worden dat dit een groot succes is. MR. Nishikigoi begeleidt koidealers van over de gehele wereld met hun aankopen van koi in Japan. Door de uitstekende relatie die met de kwekers van Niigata wordt onderhouden, kan het bedrijf haar klanten de beste prijs/kwaliteitsverhouding bieden. Ook is grote kennis van de Japanse taal in huis, waardoor toegang tot net dat beetje extra bij de kwekers binnen handbereik ligt.

MR Nishikigoi is een full service koi-exportbedrijf

MR. Nishikigoi regelt alles vanaf het moment dat u in Nagaoka uit de trein stapt (of zelfs vanaf het moment dat u in Japan landt, door gebruik te maken van een prima taxiservice die u van de luchthaven tot aan uw hotel brengt). Denk hierbij aan huisvesting, transport naar de kwekers en maaltijden. Daarnaast voert MR. Nishikigoi namens u de onderhandelingen met de kwekers, regelt de betalingen, al het papierwerk en het transport van de vissen naar uw land. U kunt in Japan dus zorgeloos genieten van de prachtige omgeving en naar hartenlust de focus leggen op de vissen die u voor uw klanten wilt aanschaffen.

Naast professionaliteit is er natuurlijk tijd voor gezelligheid. De sfeer is, als u met MR. Nishikigoi op pad bent,  ongedwongen. Voor de nodige ontspanning aan het einde van de dag kennen de medewerkers de leukste restaurantjes en barretjes in Nagaoka, zodat u zich ’s avonds ook niet hoeft te vervelen. Zelf uw vissen selecteren in Japan wordt hiermee een onvergetelijke en onbezorgde gebeurtenis!

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op
www.mr-nishikigoi.com