Doe mee aan de KOIVOER WIN-actie bij Dierect.NL

Dierect.NL Voor al uw aquarium en vijver benodigdheden

Bij Dierect.nl bent u aan het goede adres voor al uw aquarium en vijver benodigdheden. U kunt bij ons o.a. terecht voor koivoer van AL-KO-TE en diverse andere producten. Bij al onze producten staat de kwaliteit en het welzijn van uw Koi en andere vissen voorop. Uiteraard staat het assortiment niet stil: met enige regelmaat worden er nieuwe producten en merken toegevoegd. Momenteel zijn wij druk bezig met een totale vernieuwing van de website, deze zal zeer binnenkort live gaan.

Dierect voor al uw vijver benodigdheden komt naar Koi Show Goes

Ook Dierect.nl zal aanwezig zijn op de Koi-show in Goes

Dierect.nl, de website met een ruime sortering, wordt ook vertegenwoordigd op de Koi-show Goes Azië 2017. Voortgekomen uit liefhebberij, maar ontwikkelt naar een professionele onderneming. Bij Dierect.nl zijn wij continue bezig met onze ontwikkeling en kennisverbreding; zo heeft Marco van der Heide onlangs de Koi University van de NVN met veel plezier en goed gevolg afgerond. De hier opgedane kennis wordt toegepast in en rond de webshop en de producten. Uiteraard kunt u bij Dierect.nl ook terecht met vragen betreffende uw vijver en Koi.

Dierect.nl is verdeler van AL-KO-TE Koivoer in Nederland. Wij zijn dan ook aanwezig in Goes om AL-KO-TE te promoten. Vandaar een mooie win-actie tijdens dit weekend.

Win-actie tijdens de Koi-show

Ter promotie van de nieuwe website en van AL-KO-TE, maakt u tijdens de Koi-show kans op een zak Conpro-mix van 7,5 Kg.

Hoe maakt u kans?

Bezoek ons op de beurs en maak een foto van onze stand of maak een foto van een AL-KO-TE product bij uw vijver. Post de foto voor maandag 19 juni op Facebook met #ALKOTE en like onze Facebook pagina (al eerder ge-liked = ook kansmaken). Onder de deelnemers wordt een zak AL-KO-TE Conpro-mix van 7,5 kg verloot.

Waarom zou u voor Dierect.nl kiezen?

Wij houden van een duidelijke communicatie en geloven in kwaliteit; producten met het dieren welzijn staan voorop. Meer informatie vindt u op onze website: www.dierect.nl