Niet alleen Koi tijdens de Koi Show

Meer dan alleen Koi

Ook Wieteke van Dort, aka Tante Lien komt naar Goes - Koishow.euEr is meer dat een bezoek aan Koi Show Goes Azië 2017 de moeite waard maakt. Er is namelijk niet alleen een koi show in het weekend van 17 & 18 juni maar ook een heuse Pasar Malam en een Asian Street Foodcourt. Dit alles is direct aan de Koi Show gekoppeld. Je loopt zo van het ene evenement het andere in/op.

Wat is een Pasar Malam?

Pasar Malam is het Maleise woord voor avondmarkt. Hier kun je genieten van Oosterse hapjes en drankjes sterker nog je kunt er zelfs van een gehele maaltijd genieten. Van 16 tot en met 18 juni kun je als je even de gedachten van de zwemmende juwelen wilt afleiden dus genieten van Pasar Malam Goes-Azië. Niet alleen eten en drinken maar ook Aziatische kraampjes, goede doelen en sportverenigingen vind je in de Grote Kerk tegen over de Koi Show.

De wereld beroemde Tante Lien komt ook

Wieteke van Dort, alias tante Lien, verzorgt op zondag 18 juni ’s middags een optreden in de Grote Kerk. Mocht je er een “lang weekend” van willen maken… Danjil, bekend van ‘The Voice of Holland’, Danjil Tuhumena treed op vrijdagavond 16 juni op. Verder zijn er tijdens het weekend ook nog optredens van Lisa Noya, Sharon Parinussa & band, band Luar Biasa en Rhythm of Maluku.

Asian Food Court de verbindende schakel

Heb je de honger naar Aziatische hapjes, wat ons onwaarschijnlijk lijkt, niet kunnen stillen op de Pasar Malam? Geen paniek… Tussen de grote kerk en de ingang van de Koi Show vind je een grote keuze aan Asian Food Trucks waar je de meest uiteenlopende lekkernijen kunt scoren.
Jullie lezen het… overal is aan gedacht!

Don’t miss it! Koi Show Goes Azië, Pasar Malam en het Asian Food Court be there!

Nog meer informatie kun vinden via deze link.