Brekend Nieuws: Bekendmaking identiteit Mystery Judge

Wie is de mystery guest judge van Koi Show Goes Azië?

Voor de nieuwsgierige geïnteresseerden die de pagina’s van onze Koi Show in de gaten houden maken wij vandaag bekend wie onze Mystery Guest Judge is…

Het is geen ZNA of Shinkokai Judge

Mystery Guest Judge Koi Show Goes Azië, René Verhulst jureert op Koi Show Goes
René Verhulst jureert op Koi Show Goes

We verklappen nu alvast dat het geen ZNA Judge is, sterker nog het is niet eens een ZNA trainee judge maar het is wel een zeer belangrijke man voor Koi Show Goes Azië 2017.

Als we een beetje dichterlijke vrijheid op het Engelse woord Judge loslaten kan dit natuurlijk staan voor rechter. Onze Mystery Guest studeerde rechten aan de universiteit van Utrecht en had dus zomaar rechter kunnen worden. In zijn maatschappelijke carriëre koos hij echter een andere richting, hij werd secretaris van het college van bestuur aan de Nyenrode Business Universiteit. Vanaf 1994 was hij lid van de Utrechtse gemeenteraad voor het CDA, in 2000 was hij zelfs lijsttrekker.

In 2001 werd hij benoemd tot wethouder van Utrecht met de portefeuille onderwijs, grondzaken, wijkveiligheid en regiozaken. Ook was hij in die periode loco-burgemeester en wijkwethouder voor de wijken West en Vleuten-de Meern. Hierop volgde een positie als directeur Bedrijfsvoering van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Tegelijkertijd schreef hij boeken en was hij tot november 2010 columnist bij De Nieuwe Utrechter.

Gaat er al een belletje rinkelen??

In het najaar van 2010 volgde hij Dick van der Zaag op in de functie die hij tot op heden nog altijd bekleed. Zal ik een verder tipje van de sluier oplichtten? In zijn huidige functie schijft hij zijn columns in blogvorm en ook over Azië.
Lees hier een blog over ZIJN Azië jaar!

Bedenk hier even wat tromgeroffel bij…

Onze Mystery Guest is niemand minder dan René Verhulst, de huidige Burgemeeester van de Gemeente Goes. René heeft geen ervaring met Koi of Koi Shows maar dat gaat hij met zijn enthousiasme goedmaken heeft hij ons beloofd.