Vis en Vijverland geeft een Japanreis weg

20 jaar ervaring in vijverbouw

Vis en Vijverland heeft inmiddels 20 jaar ervaring met het professioneel aanleggen van vijvers en filtersystemen. U kunt hierbij denken aan een natuurvijver tot een complete automatisch bestuurde koi vijver.

Ook Vis en Vijverland pakt uit in Goes

Vis en Vijverland DE specialist van West-Nederland op het gebied van Japanse koi, koivijvers, zwemvijvers, vijveraanleg, koi gezondheid etc. komt ook naar Koi Show Goes Azië 2017.  Vis en Vijverland heeft maar liefst 20 jaar ervaring met het professioneel aanleggen van vijvers en filtersystemen. Frank van Sluijs bouwt alles, van natuurvijver tot een complete automatisch bestuurde koi vijver. De allernieuwste filtratie systemen zijn leverbaar en ook voor aanpassingen aan bestaande systemen draait Vis en Vijverland zijn hand niet om.

Nieuwe actie voor 2017 de Oyama 2017 challenge!

U kunt met Vis en Vijverland zomaar een reis en verblijf naar Japan winnen. Vis en Vijverland doet dit jaar iets heel speciaals en ook nog eens anders dan anderen. Afgelopen jaar leverde Vis en Vijverland vele Oyama Tosai uit. Deze Tosai werden dermate enthousiast ontvangen Frank Oyama San gevraagd heeft om een speciale aanbieding te maken voor zijn top kwaliteit Tosai Sanke en Showa. Uit zijn hele Tosai kweek zocht Oyama San 45 koi uit van hoge kwaliteit, koi die normaal in Azukari mogen.

Wat gaan we dan anders doen dan anderen?

Oyama is erg nieuwsgierig naar de ontwikkeling van zijn koi in Europese wateren. Na de gebruikelijke quarantaine procedure gaat de door u aangekochte Tosai naar UW vijver. We voeren regelmatig discussies over “hoe te vijveren” dit is jullie kans om te bewijzen dat je het goed doet. Eind september, begin oktober komt Oyama San samen met zijn vriend en kweker Masai en onze tolk Nagatori naar Nederland. Zij blijven ongeveer een week als onze gast in Nederland en willen dan jullie vijvers met de Tosai zien. Lees de uitgebreide spelregels op onze website en doe mee!

Win jij een volledig verzorgde Japanreis?

Oyama San kiest de best ontwikkelde koi en de eigenaar van deze koi mag met de volgende Vis en Vijverland Japanreis mee. Dit is dus inclusief reis- en hotelkosten.

Meer informatie vindt u op onze website: visenvijverland.nl