Koi Show Goes promotie tijdens Koi Idol dag

Koi Show Goes promoteam aanwezig bij Koi Idol dag

Zondag 26 maart 2017 werden de Koi idol awards over 2016 uitgereikt. Zowel hobbyisten als professionals kunnen deelnemen aan deze via het internet georganiseerde “Koi Show”.
Namens Koi Show Goes 2017 waren Ronald en ik als promoteam aanwezig. Deels om uiteraard bij dit mooie initiatief aanwezig te zijn en ook om de Koi Show in Goes even extra onder de aandacht te brengen. Gehuld in onze schitterende door Trital beschikbaar gestelde Promo Polo’s hadden wij in elk geval de Award voor best geklede hobbyist moeten winnen, al zeggen we dat natuurlijk zelf. Onze informatie werd door velen bekeken en goed gekeurd.

Nieuwe inschrijvingen koi show

Er waren een aantal Koi Idol deelnemers die de dappere stap gaan zetten van een digitale koi show naar een echte koi show. Zij vulden ter plaatse het inschrijfformulier in. Ook hebben we een leuk aantal flyers uitgedeeld waarmee we op termijn hopelijk nog mee deelnemers en bezoekers bereiken.

Ook prijzen voor bezoekers

Buiten de prijswinnaars van de Online Koi Show waren er voor de aanwezigen ook mooie prijzen te winnen in de tombola. Uiteraard zagen wij vele bekende gezichten waaronder een aantal bedrijven die jullie straks ook in Goes terug kunnen vinden.

Hoofdprijzen bij de hobbyisten

De derde plaats bij de hobbyisten ging naar Gerrit Ras met een fraaie Shiro Utsui. We zagen drievoudig winnaar Martin van der Stel dit jaar met zijn Kohaku tweede worden. De gelukkige en terecht trotse winnaar was de uit België afkomstige Luc Olefs met een schitterende Sanke. Luc gaat er dus met de prachtige hoofdprijs, een reis naar Japan, vandoor.

Sponsor Koi Show Goes Azië wint hoofdprijs bij de professionals!

Bij de professionals werd de hoofdprijs gewonnen door een prachtige Ikarashi Kohaku van Floor van Dommelen van Floors Koi Shop. Het zou zomaar de derde keer op rij kunnen zijn dat Floors Koi Shop deze prijs in de wacht sleept. Floor, één van onze sponsoren, zal tijdens de Koi Show in Goes een aantal zeer fraaie koi tentoonstellen.

Ook kans maken op een reis naar Japan?

Doe dan mee aan de volgende Koi Idol verkiezing.  Elke maand een nieuwe verkiezing met mooie prijzen en uitzicht op een finaleplaats. Koi Idol de meest makkelijke en veiligste manier om uw koi deel te laten nemen aan een Koi-show. GRATIS deelname!