Hoofdsponsor: Deshima Koi uit Harmelen

De eerste hoofdsponsor meldt zich, Deshima Koi uit Harmelen.

Het welbekende Deshima Koi van Leo de Bruin heeft zich aangemeld als hoofdsponsor van de Koi Show in Goes.

De meeste koi liefhebbers kennen Deshima van haar zeer hoge kwaliteit Koi uit de Go Sanke lijn. Deshima Koi behaalt ongekende resultaten wat betreft groei en ontwikkeling van de hoge kwaliteit Koi!  Het Deshima Koi team daar erg trots op. De kritische selectie in Japan en het verder ontwikkelen van de koi op de Deshima farm in Harmelen zorgt voor hoge kwaliteit Koi die op lange termijn zeker hun schoonheid zullen blijven behouden! Dit komt mede door de uitzonderlijke faciliteiten die Deshima Koi heeft bewerkstelligt om zo het maximale uit de vis te halen.

Mudpond Project i.s.m. Dainichi

Zoals jullie op internet onder andere via KoiToday en Koi Question hebben kunnen volgen loopt er bij Deshima Koi Harmelen een schitterend mudpond project met 30 hoge kwaliteit koi van Dainichi. Deze 30 koi zijn inmiddels super gezond uit de mudpond gekomen en zwemmen momenteel hun rondjes te Harmelen in de provincie Utrecht. Al deze koi zijn “Dainichi waardig” bevonden en bezitten “gruwelijke” bodies! De koi zijn allemaal tussen de 54 en 62cm en een bezoek aan Deshima Koi meer dan waard. Het Deshima Team is erg trots op dit resultaat.

Ga gerust eens langs bij Deshima Koi! Zij zijn 7 dagen in de week geopend, wel van tevoren even een afspraak maken. Meer informatie kun je vinden op www.deshimakoi.nl.