Over sympathisant KoiToday.nl…

Wie en/of wat is KoiToday.nl

Koi.Today voor cursussen en meerJoop van Tol, oprichter van KoiToday.nl heeft twintig jaar ervaring in het houden en succesvol verzorgen van koi. Als judge heeft hij de wereld afgereisd, maar zijn grootste passie is kennisdeling en het gezond houden van de vijver en haar bewoners. Met bijna tien jaar ervaring als docent op vele koigerelateerde gebieden is hij een bekende verschijning in koiland Nederland. Diverse studies en vele bezoeken aan mensen die problemen hadden met de vijver of koi hebben hem gevormd tot een specialist op het gebied van koigezondheid en waterkwaliteit.
Missie

De missie van KoiToday.nl is om het welzijn van koi te verbeteren, waardoor de eigenaar volop kan genieten van zijn of haar hobby. Een koivijver moet immers de broodnodige rust geven na een dag intensieve arbeid en geen bron van stress en irritatie vormen. Om dit doel te bereiken zijn een serie cursussen en lezingen ontwikkeld waaraan u op elk niveau kunt deelnemen. Daarnaast kan advies op maat worden verkregen in de vorm van bijvoorbeeld een onderzoek naar problemen in uw vijver, maar ook als u met specifieke vragen rondloopt kunt u een beroep op KoiToday.nl doen.

Producten

  • Onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige cursussen met een modulaire opbouw zodat zowel de beginnende als gevorderde hobbyist op zijn of haar niveau kan instappen.
  • Onderzoek en diagnose naar problemen in de vijver. Waterkwaliteit, technische controle, medisch onderzoek en behandeladvies.
  • Lezingen over vrijwel alle aspecten van de koihobby.
  • Boeken (2016: KoiBijbel: Herkennen en Beoordelen).
  • Koigerelateerde Werkzaamheden op inhuurbasis.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar: www.koitoday.nl.