R & R Koi Travel neemt u mee op reis

R & R Koi Travel reist langs de (Europese) Koi Shows, gaat u mee?

R & R Koi Travel organiseert inmiddels al weer een jaar of vier reizen naar Koi Shows in Europa. Ook dit jaar staan er weer  reisjes op het programma die u als echte Koi fanaat natuurlijk eigenlijk niet mag missen. Ook R & R Koi Travel is een initiatief van Ronald Stam en Ruud Besems.
Dit jaar staan er voorlopig twee reisjes op de planning, we gaan naar Berlijn en uiteraard gaan we zoals elk jaar naar The All England Koi Show. Onderstaand vindt u wat meer informatie. Inschrijven voor de Koi Treks kan via inschrijven@koishow.eu. Onderstaand vindt u alvast wat meer informatie.

Klik hier voor meer informatie over de Koi Trek naar The All England Koi Show

9, 10 en 11 juni op naar de 4e Koi Expo in Berlijn

R & R Koi Travel gaat naar de Koi Expo in BerlijnDit jaar vertrekt de R & R Karavaan op vrijdagmorgen 9 juni richting Berlijn. Tijdens deze Koi trek worden er op vrijdag twee dealers in Duitsland bezocht. De zaterdag staat geheel in het teken van de Koi Show in Berlijn en de zondag wordt grotendeels gebruikt om het prachtige Berlijn te bekijken.
De Koi Show in Berlijn vindt plaats op 10 en 11 juni. Trek snel je agenda en kijk of je kunt, wilt, mag, zin hebt, nog 1 vakantiedag hebt in 2017 etc…

Want R & R Koitravel geht nach Berlin in 2017

We vertrekken vrijdagmorgen op 9 juni 2017 rond 09.00 uur. We zullen één of twee centrale instapplaatsen aan houden. We zullen na de nodige biertjes en schnitzels zondagavond 11 juni op redelijke tijd weer in Nederland terug komen.

Wat is er inbegrepen in de prijs van de Duitse Koi Trek?

Het hotel 2 nachten met ontbijt is sowieso inbegrepen evenals al het vervoer vanaf de opstapplaatsen (exclusief eventuele avondlijke taxikosten in Berlijn) en de entree van de show. Zoals gebruikelijk gaan we proberen te regelen dat de dealers die we bezoeken de lunches etc. regelen. Zaterdag lunchen we op het showterrein, ook deze lunch is bij het reisbedrag inbegrepen.
Uiteraard geldt ook bij de Duitse Koi Trek het unieke R & R Koi Travel cash back systeem. Voor de opmerkzame koifanaten nog het volgende, ja, de vlag van R & R Koi Travel is weer aangepast.

Aanbetaling om je plekje in de Koi Karavaan zeker te stellen

De kosten voor deze Koi Trek zijn begroot op:

  • Op basis van 2 persoonskamer:€ 275,00 p.p.
  • Op basis van 1 persoonskamer: € 340,00 p.p.