UK trek 2016 naar de All England Koi Show

UK Trek 2016 All England Koi Show - Besems.eu

Ook dit jaar is er weer een All England Koi Show waar wij worden verwacht.

South_East_Koi_Club_2016_Koi_Show_Poster

Net als in voorgaande jaren hopen we weer met een gezellig clubje koi fanaten de oversteek naar Engeland te maken om de All England Koi Show te bezoeken. Voorlopig is het plan als volgt:

Zaterdag 24 september:
Verzamelen we om 9.00 uur bij de parkeerplaats van het Novotel aan de dr. Batenburglaan 74 te Breda.
We brengen dan een bezoekje aan enkele nader te bepalen koidealers en/of koigerelateerde locaties.

Vervolgens rijden we richting Calais en dan… zoeken we de tunnel op!

Als het schema het toelaat stoppen we ook nog even aan de verkeerde kant van de weg bij een nader te bepalen Koi dealer. Daarna scheuren we verantwoord richting hotel. Overigens rijden we met maximaal drie 9 persoonsbusjes.

Zondag 25 september:
Show bezoek (entree en lunch inbegrepen) en terugreis.
Vertrek rond 09.00, de show opent om 09.30

Vertrek vanaf de show om 16.00 uur, dit betekent dat we net als vorig jaar iets eerder de trein nemen en dus wat meer tijd hebben om bij “Moeder Lambiek” te  eten.
We gaan tussen 17.30 en 18.30 uur over.

We zijn verheugd om jullie te kunnen mededelen dat we ondanks de wederom gestegen koers van de Engelse Pond de totale kosten inclusief vervoer, overtocht, hotel, ontbijt, show toegang en lunch hebben kunnen handhaven op:
– Op basis van 2 persoonskamer: EUR 217,50 p.p.
– Op basis van 1 persoonskamer: EUR 257,50 p.p.

Zodra wij voldoende inschrijvingen hebben zullen we met degenen die alleen reizen overleggen of zij eventueel een kamer willen delen en hiermee dus voordeliger uit kunnen zijn. De kamers zijn reeds geboekt en het hotel is uiteraard voorzien van WiFi. De bagageruimte van de busjes is beperkt dus hou rekening met maximaal 1 stuks handbagage p.p.

Ja, ik wil mee!

Wanneer je mee wilt stuur ons een e-mail met je gegevens en een kopie van je Identiteitsbewijs of paspoort. Dit hebben we nodig voor de tunnel/douane. vervolgens ontvang je van ons een e-mail met de betaalgegevens. Hou er rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is en we hanteren het “vol-is-vol” en “wie het eerst komt mag mee principe”. Mocht je eerst nog wat meer informatie willen ontvangen schroom niet om een e-mail te sturen.

Zodra verdere details, onder andere inzake de te bezoeken dealers,  bekend zijn zullen wij  jullie via e-mail en onze Facebook pagina op de hoogte brengen.

Met vriendelijke groet,
Namens R & R Koi Travel
Ruud Besems & Ronald Stam

Hieronder zie je wat foto’s dan kun je wanneer je nog nooit mee geweest bent kijken wat je zoal kunt verwachten.