What about Leo? What about Leo!!

Smullen met What about Leo - Besems.eu

De Social Grocer’s van What about Leo lanceren een nieuw platform in “de bakkerswinkel”.

Gisteravond had ik het geluk om de presentatie van nieuwe producten en het nieuwe platform te mogen bijwonen. Onder het genot van een heerlijk glaasje wijn en zo mogelijk nog lekkerdere hapjes werd de nieuw ingeslagen weg door Dominique, Fede, Jordan en Tommaso aan ons uitgelegd. Eigenlijk verandert gelukkig alleen de logistiek. De fantastische (h)eerlijke producten blijven verkrijgbaar. Sterker nog je kunt vanaf nu je favoriete producten sneller en gemakkelijker in huis te krijgen. Buiten het verzenden naar een centrale afhaal locatie heb je nu ook de mogelijkheid om de producten direct thuis af te laten leveren.

Waar staat What about Leo voor?

What about Leo is een initiatief van 5 gedreven, gepassioneerde foodies. Het begon allemaal tijdens een bezoek van Tommaso aan Leonardo, de naamgever, producent van Parmiggiano. Leonardo een kleine producent van een groot(s) product. Het soort product dat wij allemaal willen proeven maar in Nederland niet of nauwelijks kunnen vinden. Er zijn in Italië, Frankrijk en bijvoorbeeld Spanje zoveel van dit soort kleinschalige producenten. Soms heb je geluk en kom je er tijdens een vakantie één tegen. Nu hebben we pas echt geluk want What about Leo brengt dit soort producten voor ons naar Nederland. Kleinschalig en van hoogwaardige kwaliteit. Genieten met een grote “G” genieten van producten met een verhaal…

Zoals What about Leo het zegt:

Each Bite starts with a story

 

Wat voor producten kun je dan zoal bestellen via What about Leo?

 • Aceto balsamico van Glauco
  • Mijn favoriet, vooral de 25 jaar oude versie, een briljant product
 • Parmiggiano van Leonardo
  • De beste Parmiggiano van deze wereld en omstreken
 • Prosecco van Andrea & Luigi
  • Deze prosecco scoort 90/100 punten in “the best Italian wine list”
 • Pesto van Alessandro & Stefano
  • Het groene goud dat je geproefd moet hebben
 • Bresaola en Slinzega van Domenico
  • Zelfs Italianen rijden hiervoor om!
 • Jamon Curado van Pello
  • Ham uit Baskenland, zo onvoorstelbaar lekker die wil je niet mssen.
 • Boquerones van José
  • Wild en duurzaam gevangen ansjovis gemarineerd in azijn, in plaats van bewerkt met zout, met de hand gefileerd en verpakt in een neutrale olie.

Ik kan nog wel even door tikken maar je moet het gewoon zelf ervaren. Neem eens een kijkje op de website en bestel, trust me je krijgt er geen spijt van.

Foto’s:
What about Leo
Samira Tanha van a Box is a Box