British CARS & Lifestyle

British cars and lifestyle - Besems.eu

Engelse auto’s, Iers bier en een Schotse doedelzak in het Autotron

Zaterdag 12 maart ging ik op uitnodiging van Track Impressions naar  de British CARS & Lifestyle beurs in Rosmalen (Autotron). Niet alleen Nederlands grootste beurs op dit gebied, maar ook de meest gezellige. In 2016 werd deze beurs al voor de 25e maal georganiseerd. Een topprestatie, elk jaar nieuwe standhouders, andere auto’s en nieuwe producten.

Never a dull moment!

Recentere Engelse exclusieve merken zoals: Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mini, Lotus, Aston Martin, Bentley stonden gebroederlijk naast klassiekers als Austin Healey, MG, Rolls Royce, Alvis, Riley, Triumph, Morgan en Classic Mini.

Op de parkeerplaats viel mijn #BlackEdition FlatSix uit Zuffenhausen wel wat uit de toon maar een kniesoor die daar op let. Autoliefde zit in je genen, die overstijgt merken. De gemoedelijke sfeer bleek het grote succes achter British CARS & Lifestyle beurs.

Fusion Food & Drinks

Zaterdag in de pub genoten van een leuke optreden van  Darren Byrne & Mark Gilligan uit Ierland en onvervalst aan Fusion gedaan met een Kilkenny in een Guinnes glas dat vergezelde werd door Nederlandse bitterballen. Een heerlijk dagje uit met mijn Pa.