Shanghai Koi Show prijsuitreiking en afterparty

Lunch voorafgaand aan de prijsuitreiking - Besems.eu

Een relaxed begin van de tweede showdag

De tweede show dag begint redelijk relaxt. We worden rond 11 uur verwacht voor een vroege lunch, gewoon in het hotel. De lunch is eigenlijk net als het diner een aaneenschakeling van gerechten, heel erg lekkere gerechten, die je in Nederland niet bij de Chinees gaat vinden. Na een Lunch van ruim 2 uur vertrekken we naar de show voor de prijsuitreiking.

Toespraak door een lid van de “Shanghai Government”

Na een toespraak van een lid van de “Shanghai Government” worden alle medewerkers in het zonnetje gezet en de prijzen uitgereikt. Ook wij mogen de nodige prijzen overhandigen aan diverse winnaars. Ook geven we traditiegetrouw de NVN award uit en onze reisgenoot Hans van Domburg heeft voor de gelegenheid de Promopin.nl friendship award in het leven geroepen welke hij zelf overhandigd aan een niet onverdienstelijk bezig zijnde Chinese kweker.

Na de show zoeken we een restaurant op met alle hoogwaardigheidsbekleders, grote prijswinnaars en andere officials. Daar gaan we een uurtje of wat eten en drinken. De ene toast na de andere… en bij elk toast moet het glas LEEG. Op zich niet zo erg maar als de drankjes 58% alcohol bevatten is het oppassen geblazen. Het werd een gezellige avond in elk geval.