Koi Handling, Saké proeven en Dineren, kom jij ook?

In verband met de Corona maatregelen zullen we dit evenement waarschijnlijk verplaatsen. Schrijf wel in dan houden wij je persoonlijk op de hoogte.

Koi handling in Naaldwijk bij Koiverkoop De Watertuin

Ben jij bang om je koi pijn te doen? Kom dan naar deze Koi Handling workshop.

In Naaldwijk organiseren Ronald en Ruud twee ZNA juryleden van Nishikigoi Vereniging Nederland een unieke workshop over het omgaan met koi. Denk hierbij aan benchen, vangen, geslachtsbepaling (omdraaien), vasthouden en verplaatsen.

Is dat niet zielig dan?

Voor de workshop koi misschien wel een beetje, maar er Ronald en Ruud zijn behalve jurylid zeer ervaren hobbyisten en er is ook nog eens professionele begeleiding aanwezig. De workshop zal op verantwoorde wijze plaatsvinden en uiteindelijk is deze ten gunste is van je eigen koi.

Heb je geen verdere informatie nodig maar wil jij je meteen inschrijven? Klik dan hier!

Behalve handling ook een stukje show voorbereiding!

Behalve het stukje handling geven we ook meteen een workshop “hoe bereid ik mijn koi voor op een show”. Dit mede vanwege het feit dat wij vaak zien dat koi nog beter voorbereid naar een show kunnen. Gezien het feit dat er in September weer een show is in het Westland leek ons dit een mooie combinatie.

Deze workshop zal plaatsvinden op zaterdag 18 april 2020. Aanvang 11:30. Zaak open vanaf 11:00.

Deelname is geheel gratis!

De koi die we gaan gebruiken tijdens de workshop worden allen ter beschikking gesteld door Koiverkoop De Watertuin. Wil je meer informatie? Kijk dan eens op de website: koiverkoop-dewatertuin.nl

Sake no shiin – Saké proeverij

We kennen allemaal wel diverse Japanse lekkernijen zoals sushi, sashimi en wagyu. Maar hoeveel weten we over de minstens net zo lekkere vloeibare lekkernijen zoals Japanse Whisky, Shochu, Umeshu en natuurlijk Saké.

Een eerste laagdrempelig begin

Omdat het weer eens iets nieuws is en Ronald en ik in Japan diverse proeverijen bezocht hebben dachten wij we gaan jullie introduceren in de wereld die Saké heet. Op 18 april aansluitend aan de workshop koi handling nemen we jullie virtueel mee naar Japan. We geven jullie een uitgebreide uitleg over Saké, waar komt het nu echt vandaan, hoe wordt het gemaakt en welke “soorten” zijn er.

Het wordt gewoon een gezellige proeverij

We gaan geen “stiff upper lip” proeverij organiseren voor de happy few maar zoals jullie ons kennen een gewone gezellige proeverij met serieuze informatie en ruimte voor ontspannen geklets. We gaan 6 soorten Saké proeven met zijn allen. We kiezen voor “makkelijke” versies die oplopend zullen zijn qua smaak opbouw.
De proeverij wordt aansluitend aan de workshop koi handling gehouden. De locatie is dus in Naaldwijk bij Koiverkoop De Watertuin.

De Saké proeverij kunnen we natuurlijk niet gratis doen, hiervoor vragen wij een bijdrage van € 30,00 per persoon.

We hebben ook nog een mooie deal weten te sluiten met Restaurant De Watertuin. Normaal gesproken mag je daar op zaterdag voor € 41,00 per persoon onbeperkt eten en drinken.

Kom jij Saké proeve EN blijf je daarna gezellig eten dan kost dat je slechts € 52,50 pp.

En even voor de duidelijkheid dat is dan voor de Saké proeverij en 2,5 uur onbeperkt eten EN drinken.

Wil jij je plekje veilig stellen voor de proeverij al dan niet inclusief het eten? Stuur ons een e-mail!

Dit evenement organiseren wij in samenwerking met Koi Verkoop De Watertuin. Klik op de onderstaande banner voor meer informatie.