Good food, better food, best food

Best Beef Bangkok - Besems.eu

Foodies Anonymous

I have to become a member of the FA, Foodie Anonymous, my name is Ruud and I’m a foodaholic…

Na lekker te hebben uitgeslapen, werden we opgehaald door onze Thaise broer, Saravut also knows as Pony. We gingen “even” een koi dealer bezoeken. Dat even werd een uurtje of veel en zondag gaan we nog even terug om de veiling bij te wonen.

De dealer heeft diverse “Princess Trophy’s” staan een hele eer. De beker van de prinses, de dochter van de alom gerespecteerde koning Bhumibol, Rama IX. Deze dochter schijnt zelf al meer dan 15 jaar koi te houden. Vol trots toonde de eigenaar van Koi Mart Farm, Bavornsak Supaton, de foto’s waarop hij samen met de prinses staat. Ik schrijf later nog wel wat meer over deze imposante zaak. Maar het hoogtepunt van de dag was zonder enige twijfel het eten.

We gingen naar Best Beef, geloof me het was zeker best… Overigens waren de inktvisjes, garnalen, witvis en coquilles niet veel minder. Wat een eetfestijn! Het concept is simpel, all you can eat, je bestelt per ronde. Dat klinkt bekend toch? Er werden een “paar” opties aangevinkt en het feest kon beginnen. Er kwam een soort BBQ-tje op tafel en daar ging een gietijzeren pan op. Vervolgens bak je zelf je gerechten met “wat” boter. Er waren ook diverse groenten en paddenstoelen om voor wat vitamines te zorgen… Zelden zulk heerlijk vlees en vis gegeten…

Echt een aanrader als je in de buurt bent. 😉