Vijver tour naar de 13e All European ZNA Belgische Koi Show

R & R Koi Travel 13e All European ZNA Belgische Koi Show - Besems.eu

Nieuw in dit theater! R & R Koi Travel, meer reisjes meer plezier!

Veel Koi fanaten kennen ons, Ronald en Ruud, al als juryleden op de diverse koi shows. Als spreekstalmeesters van diverse on- en offline koi evenementen en van de diverse workshops die wij inmiddels over de hele wereld gegeven hebben.

Waar sommigen ons mogelijk nog niet van kennen zijn de reisjes die wij organiseren naar koi evenementen. Bijna 10 jaar geleden hebben wij de leegte opgevuld die ontstond toen er geen reisjes naar Engeland meer georganiseerd werden. We kozen er toen voor om met een klein beheersbaar, nou ja een beetje beheersbaar, groepje naar de All England Koi Show te gaan.

We gaan in 2024 ook naar de 13e All European ZNA Belgische Koi Show!

In het weekend van 20 en 21 april organiseren we een uitgebreide vijvertour naar en door België misschien zelfs wel met een stukje Noord-Frankrijk er bij. Deze trip is inclusief een hotel overnachting. Op de terugweg, de zondag dus, lassen we dan de 13e All European ZNA Belgische Koi Show in als “tussenstop”. Deze koi show wordt georganiseerd door de Belgian Koi Society en Koi2000.

Het reisje naar België gaan we als volgt opzetten…

We starten zoals wij altijd doen in Breda. Vanuit Breda gaan we via diverse koi dealers en waarschijnlijk één of twee hobbyisten vijvers alvast een beetje richting België, Affligem en dus de Belgian Koi Show. Wij zorgen zaterdag voor het nodige entertainment en een lekkere lunch. Zaterdagavond is ter vrije besteding waarbij wij wel zorgen voor een leuke (lees lekkere) diner suggestie en wat zaken waar men “mogelijk” een als dan niet Belgisch biertje schenkt. Uiteraard regelen we een slaapplaats waar we zondagochtend voor een ontbijtje zorgen.

Zondag… op naar de 13e All European ZNA Belgische Koi Show

Na het ontbijt rijden we het laatste stukje naar de show. De entree is uiteraard bij de prijs inbegrepen. Ook zijn wij daar meteen beschikbaar om jullie haarfijn uit te leggen waarom sommige koi gewonnen hebben of waarom zij juist niet gewonnen hebben. In de loop van de middag rijden we dan weer richting Breda waar we indien hiervoor voldoende animo is afsluiten met een lekker biefstukje.

Wat kost dat en wat krijg ik er voor terug?

Dit hele verhaal kan voor slechts € 167,50 jullie R & R Koi Avontuur worden. Om het dus even samen te vatten: De prijs is inclusief een hotelovernachting, op basis van een twee persoonskamer, inclusief al het vervoer vanaf Breda, lunch op zaterdag, ontbijt op zondag, de entree van de show.

Ennnnn… niet te vergeten misschien wel het belangrijkste, natuurlijk 2 dagen veel lol en koipraatjes!

Aanmelden kan via een e-mail aan info@koishow.eu