Wie heeft de Ogata Kujaku gewonnen?

De winnaar van de Ogata Kujaku is bekend…

Vorige week plaatsten we al hoeveel major awards Floors Koi Shop won tussen 2014 en 2016 en hoeveel water er volgens Floor en Mireille in de zaak aanwezig is.

Prijsvraag koi blijkt Show winnaar

De Ogata Kujaku heeft overigens, als enige koi van Floors Koi shop, deelgenomen aan Koi Show Goes Azië 2017 en de selectie die Floor maakte bleek zoals zo vaak weer een goede. De te winnen koi won de eerste prijs in Hikari size 1. De nieuwe eigenaar krijgt dus meteen een show winnaar in zijn vijver!

Tromgeroffellll, wie is de gelukkige winnaar?

We hebben alle inzendingen na gelopen en de uiteindelijk winnaar bleek de antwoorden niet helemaal goed te hebben maar hij zat er wel het dichtste bij. Wij verzoeken Terenzio van Grol dan ook om even contact op te nemen met Floors Koi Shop. De kujaku mag namelijk gewoon opgehaald worden in de winkel bij Floor en Mireille. We staan niet achter de verkoop van koi tijdens koi shows dus wilden we de koi eerst terug laten acclimatiseren in de voor haar (hem) vertrouwde omgeving met deskundige begeleiding. Zodra de koi “vrij gegeven” wordt mag deze verhuizen.
We zien graag een foto serie van het ophalen en het vrijlaten in de nieuwe vijver. Sterker nog als Terenzio ons laat weten wanneer hij de koi ophaalt proberen we er bij te zijn!

Wat was het juiste antwoord?

Het juiste antwoord was: 26 awards & 317,6 m3 water. Terenzio’s antwoord was 26 prijzen en 305m3, dat scheelde dus “bijna” niks.

Ogata Kujaku prijsvraag - Koi Show Goes Azië 2017