Vivani, voor het 10e jaar op rij sponsor

Vivani al 10 jaar trouwe sponsor van R&R Koi Travel - Besems.eu

Dit jaar gaan R&R al voor de tiende keer naar de ALL England Koi Show.

We gaan al voor de tiende keer met twee busjes naar de All England Koi Show. Ook dit jaar worden de shirts van onze deelnemers mede gesponsord door Vivani Animal Nutrition and Care Products. Vivani heeft net als wij in die tien jaar een enorme groei door gemaakt. Inmiddels is zijn zij niet alleen leverancier van het eigen voer programma maar zijn producent, distributeur en nog veel meer geworden.

Alleen het beste voor Koi

“Wereld” beroemde merken als FD Food, Kiyomizu, Fish Pharma en Mountain Tree zitten allemaal in het producten gamma van Vivani Animal Nutrition and Care Products. Overigens zijn aquariumvoer, andere merken koivoer, schildpaddenvoer, karper pellets en boilies ook leverbaar.

Ook dit jaar werden de prachtige poloshirts dus mede mogelijk gemaakt door Vivani!

Neem gerust eens een kijkje op: www.vivani-fishfood.nl

De mede door Vivani gesponsorde  R&R poloshirts voor 2024 - Besems.eu

Vivani Animal Nutrition and Care Products: Innovatieve Dierenvoeding en Verzorging

Vivani Animal Nutrition and Care Products is een toonaangevend merk in de wereld van diervoeding en verzorgingsproducten. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige, natuurlijke producten die speciaal zijn ontwikkeld om de gezondheid en het welzijn van dieren te verbeteren. Van innovatieve diervoeding tot verzorgingsproducten, Vivani biedt oplossingen die de natuurlijke behoeften van dieren ondersteunen.